CFR scoate sapunul, periuta de dinti si prosopul de la vagonul de dormit ~ Bilete la Concerte, Despre Concerte si diverse lucruri sociale si tehnice !

5 decembrie 2015

CFR scoate sapunul, periuta de dinti si prosopul de la vagonul de dormit

Dupa modelul American Airlines , care au scos maslina din salata si s-au imbogatit, probabil marele director CFR a aflat si el de asa afacere veche de 30 de ani si a decis sa scoata trusa cu cosmetice de la vagonul de dormit.

Poate ca nu stiati, un bilet Bucuresti - Satu Mare de exemplu costa 250 de lei la vagonul de dormit (cel cu 2 paturi in compartiment). Acum se ofera doar o sticla de apa din partea CFR, din pacate si aceasta este bulgareasca, iar pe vemuri era ungureasca.


Acum cateva saptamani se oferea, pe langa apa si o trusa destul de complexa cu prosopel de hartie, pasta de dinti, periuta, si ce mai aveai nevoie sa te revergorezi dupa o noapte zdruncinata in tren.


Din pacate insa CFR nu are concurenta pe aceasta ruta deoarece la TAROM un bilet costa in jur de 600 de lei, iar zborul este seara. Ar fi bun doar pentru intoarcere.

Un bilet la cuseta cu 4 paturi in cabina costa 173 , iar 6 paturi in cabina 156 , toate astea fara o sticla de apa bine inteles!

Drum Bun !

Niciun comentariu: